Bel nu 0543 - 477830 Home » Glas vervangen utrecht , Hilversum, Den haag

Glas vervangen horloge Utrecht, Hilversum, Den Haag

De Klokkenmaker: Ervaren en ambachtelijke horlogemaker

Wanneer uw horloge beschadigd of misschien wel kapot is, is er altijd nog de mogelijkheid om het te laten herstellen door een horlogemaker. Ook wanneer het glas vervangen moet worden, kunt u bij De Klokkenmaker terecht. Onze klanten komen van overal, ook uit Hilversum, Den Haag en Utrecht.

De Klokkenmaker: Jan Ubels wist al op zijn dertiende dat hij klokkenmaker wilde worden. Hij behaalde zijn vakdiploma en voerde enkele jaren reparaties uit voor juweliers. In 1998 opende hij zijn eigen atelier en in 2001 specialiseerde hij zich in de reparatie van vintage horloges. Van kleine reparatie tot volledige restauratie, elk horloge krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Contacteer ons voor meer informatie.

Glas vervangen in eigen inslijpservice
Utrecht, Den Haag, Hilversum

We hebben een eigen inslijpservice waarbij mineraal glazen kunnen worden vervangen. Beschadigd glas vervangen zorgt er natuurlijk voor dat de wijzerplaat opnieuw zichtbaar is maar zorgt ook voor de bescherming van het kleinood.

Kan uw horloge een facelift gebruiken?

Sinds enige tijd verzorgen wij voor het horlogeblad Watching het artikel de Facelift. Heeft u een horloge in de kast liggen dat een facelift kan gebruiken? Een bijzonder model dat niet (goed) meer loopt en eruit ziet alsof het al een heel leven achter zich heeft? Dan kunt u dit horloge aanmelden voor de facelift. Mail een beschrijving van het horloge met foto en de reden waarom dit horloge een facelift verdient naar: redactie@watching.nl (o.v.v. Facelift).

Contacteer ons

Is het glas van uw horloge aan vervanging toe of heeft u een vintage horloge dat toe is aan herstel? Neem dan contact op met ons atelier in Bredevoort. Wij vervangen het glas van uw horloge bijzonder snel, professioneel en vakkundig. U kunt ons bellen of mailen, wij staan u graag te woord.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Gecompliceerde mechanische uurwerken, Horlogemaker - Rolex, Vintage Horloge reparatie Amsterdam - Klok reparatie, repareren - Klokken repareren, Klokkenmaker - Horloge repareren, Onderhoud, restauratie Gelderland - Uurwerk atelier, Uurwerkmaker - Vintage horloges repareren, reparatie, glas vervangen - Glas vervangen horloge utrecht hilversum den haag - Glas vervangen Rotterdam zeist Nieuwegein - Horlogemaker maarssen woerden houten - Horlogemaker Rotterdam Zeist & Nieuwegein - Horlogemaker utrecht hilversum den haag

Prinsenstraat 6
7126 AX Bredevoort

Telefoon: 0543 - 477830
Email:
deklokkenmaker@elcerlyck.nl

KvK nr. 09098261
BTW nr. NL 1792.27.403.B01